Lagu Padang Bulan Lagu Islami untuk Anak

Padang Bulan

Ayo Konco dolanan neng jobo
Padang bulan padange koyo rino
Angelengake kito sekabehe
Kang nyiptakne alam lan sak isine

Poro konco sopo to seng kuoso
Gusti Alloh kang nyipto alam royo
Nyipto rembulan nyipto srengenge
Kangge Tondo Agung lan Kuasane
Ayo Konco jo sampe di lalekno
Ibadahe Manembah sing Kuoso
Kanti ikhlash lan syukur atine
Tansah eling marang Alloh Sing Kuoso

Share

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *